Klinikens digitala hjälpreda för behandlingsutrustning

DentSoft har i dagarna lanserat en helt ny version av sina populära system DentServ och Medserv. DentServ är en kraftfullt tjänst som förenklar hanteringen av medicinsk utrustning inom tandvården. DentServ hjälper dig att spara tid och pengar genom att samla och övervaka all information kring din behandlingsutrustning, och passar kliniker av alla storlekar och inriktningar.

Systemet erbjuder dessa funktioner:

Organisering av utrustning: Systemet skapar ett komplett register på alla dina utrustningar och tillhörande information. Du håller enkelt reda på servicedata, valideringar, dokumentation osv. Din medicinska utrustning registreras och katalogiseras i enlighet med gällande regler och föreskrifter.

Felanmälningar: Så fort en felanmälan registreras så notifieras din servicetekniker automatiskt via e-mail, notiser eller SMS. Till varje felanmälan sparas även alla åtgärdsrapporter vilket skapar en komplett servicehistorik på varje utrustning.

Statistiksystem: Systemet samlar automatiskt statistik på allt som rör alla din utrustning, vilket är till stor hjälp sen vid beslut om inköp av ny utrustning.

Dokumenthantering: Systemet samlar all dokumentation för din utrustning på ett och samma ställe. I dokumentarkivet lägger du enkelt upp manualer, valideringsprotokoll, fakturor m.m.

Skriv en ny kommentar

  • Lars-Erik: Det är ju lätt att göra om man kan ha andra handen genom skallen på det sättet
  • Johan: Rolig artikel enligt mig. Fanns dock några bra tips att tänka på.
  • Kristoffer: Nu finns det möjlighet att prenumerera på inrikes och utrikes nyheter via RSS. Ni...
  • Thomas: Perfekt, ser fram emot uppdateringen på Dentalnytt!
  • admin: Hej Thomas, roligt att du gillar sidorna! Ang Dentalnytt så kommer ett RSS flöde för...

Bidra till Dentalportalen

Vill du bidra med innehåll så som artiklar, nyheter eller annat till Dentalportalen? Kontakta då oss.