Besök Dentalnytt.se för fler tandvårdsrelaterade nyheter!

Klinikens digitala hjälpreda för behandlingsutrustning

DentSoft har i dagarna lanserat en helt ny version av sina populära system DentServ och Medserv. DentServ är en kraftfullt tjänst som förenklar hanteringen av medicinsk utrustning inom tandvården. DentServ hjälper dig att spara tid och pengar genom att samla och övervaka all information kring din behandlingsutrustning, och passar kliniker av alla storlekar och inriktningar.

Rabatter och erbjudanden för dig inom tandvården

Det har öppnat en ny tjänst anpassad för den svenska tandvården. DentalDeals.se är ett helt nytt och unikt koncept inom tandvården, där DentalDeals.se förhandlar med leverantörer för att erbjuda dig rabatter och erbjudanden på produkter så som förbrukningsmaterial, mjukvara, utrustning m.m. Sidan samlar även befintliga erbjudanden så du inte missar något.

DentalDeals.se verkar vara en spännande tjänst för Sveriges tandläkare!

NSK lanserar maskin för komplett underhåll av roterande instrument

Med intentionen att göra vardagen enklare för tandläkare har NSK utökat sin produktportfölj med att producera iCare+, en maskin för snabbt och bekymmersfritt underhåll av roterande instrument. iCare+ rengör, desinficerar och smörjer och är därmed en komplett lösning för rengöring och underhåll av klinikens roterande instrument.

Ny tjänst för att hitta tandläkare och leverantörer

I veckan startades en ny tjänst som ska göra det enkelt för patienter att hitta tandläkare, och för tandläkare att hitta leverantörer. Med bra kategorisering och sökfunktioner hoppas skaparna på att det ska vara webbens främsta hjälpmedel för att t.ex hitta tandläkare i göteborg eller begagnad dentalutrustning i stockholm.

Tävlingen årets Emaljägg är avgjord!

Vänersborgs Tandteknik tog hem segern i Forshaga Dentaldepås nya årliga tävling Emaljägget med bidraget Eggad våryra. Tävlingen som Forshaga Dentaldepå startade i vår för sina kunder och Sveriges övriga tandtekniker och tandläkare är numera avgjord. Uppdraget var att skapa ett vinnande ägg, och nu har juryn sagt sitt.

  • Lars-Erik: Det är ju lätt att göra om man kan ha andra handen genom skallen på det sättet
  • Johan: Rolig artikel enligt mig. Fanns dock några bra tips att tänka på.
  • Kristoffer: Nu finns det möjlighet att prenumerera på inrikes och utrikes nyheter via RSS. Ni...
  • Thomas: Perfekt, ser fram emot uppdateringen på Dentalnytt!
  • admin: Hej Thomas, roligt att du gillar sidorna! Ang Dentalnytt så kommer ett RSS flöde för...

Bidra till Dentalportalen

Vill du bidra med innehåll så som artiklar, nyheter eller annat till Dentalportalen? Kontakta då oss.